Zamieszczone przez matompra
[O1] Uchwyt na butelkę w konsoli środkowej
Zwiń
X
-
Gość
[O1] Uchwyt na butelkę w konsoli środkowej
Wlaczcie 3.25 min.
Macie w swoich O1 taki uchwyt? U mnie tam tylko dziura jest, mini schowek na drobniaki :cry:
Czy mozna takie cos zakupic i ile by to kosztowalo? orientuje sie ktos.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xrxeJFrY340&feature=grec_index[/youtube]
-
Golas27 ja mam w swojej coś takiego zamontowanego to jest uchwyt kubka. Poniżej masz zdjęcie z etki, powinno pasować p&p. Tydzień temu widziałem bodajże na allegro ale głowy nie dam :diabelski_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
Gość
wlsnie przegladnalem na allegro wszelkie uchwyty i do octavi nie znalazlem, ciekaw bylem ceny. kurde niby mam u siebie prawie wszystko co bylo w O1 a takiej pierdolki nie mam przydalo by sie.
Komentarz
-
Uchwyt to koszt ok.138zł w ASODOBRE OFERTY NA NOWE SAMOCHODY :SKODA ORAZ OPEL, KIA, FIAT, JEEP, PEUGEOT
INTER AUTO KRAKÓW tel.501056142
[email protected]
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez danielcioUchwyt to koszt ok.138zł w ASO
Moze dla niektorych nie jest on praktyczny, ale jakos strasznie mi brakuje z przodu tego uchwytu, podklokietnik przeciez mozna zlozyc, ale z drugiej strony jak woze picie to w trasie, a wtedy podlokietnik raczej rozlozony, wiec gra nie warta swieczki, chyba zeby z rozbitka wyciagnac.
Dzieki za odpowiedzi!!!
Komentarz
-
Gość
przeciez jak czegos szukam to wyskakuja tematy ktore nie maja w tytule slowa szukanego, a zawieraja go w tresci komentarzy, ale dobra jak tam chcecie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez michonasMiałem u siebie coś takiego w O1, niestety po montażu podłokietnika stało się to mało funkcjonalne.
P.s.
Komentarz
-
-
Posiadamy uchwyt nie korzystamy
Raczej jest zbędny :roll: ale skoro już jest to niech czeka na dzień użycia :wink::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Golas27przeciez jak czegos szukam to wyskakuja tematy ktore nie maja w tytule slowa szukanego, a zawieraja go w tresci komentarzy, ale dobra jak tam chcecie.
i tak właśnie chcecie.
do rzeczy.Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Nadmienię jedynie, że tego uchwytu nie da się zamontować w wersji "przedliftowej" (mówię o tunelu z "nowej" deski), bo tunel ma "odlane" wgłębienie jako całość (co widać na jednym z poniższych zdjęć) - tu pomoze jedynie wymiana całego tunelu
Zamiennie mogę zaproponować coś takiego, czyli patent z mojej pierwszej O1 przeniesiony potem do O1FL - nawet przy rozłożonym podłokietniku mogłem korzystać z uchwytu:
Komentarz
-
-
Komentarz